2009-11-29

Kalas

I dag så har jag haft kalas för släkten men god smörgåstårta och massa prat. Jag fick min alldeles egna bärbara dator. Fy fan vad kul asså. Jag älskar den. Om en stund så kommer Alex och sandra också och ska äta lite smörgåstårta och titta på fotboll. Nej nu ska jag ta lite smörgåstårta till :)

Tata

2009-11-24

Städa Städa!

Den här veckan är det bara städa städa som gäller för på söndag så ska jag ha 20 års kalas för hela släkten, det ska faktiskt bli jätte skojigt. Jag ska göra smörgåstårta men eftersom vi är så många i min släkt så måste jag göra hela tre stycken hehe lite drygt men vad gör man inte. Åh jag längtar så mycket, jag vill att det ska vara i dag. Men mest av allt så längtar jag tills nästa helg för då jäklar blir det skoj! jag kan inte fatta att jag snart faktiskt är 20 hela år HAHA!



Nej nu blir det att sätta på lite musik och fortsätta städa :)

2009-11-22

Söndag!

Jahapp nu är det redan söndag och helgen har flytit förbi! I fredags så var jag hemma hos Sandra och Alex. Det blev lite mys och bus med Liman och senare så blev det ett Par Gin och tonic och Idol. Hur trevligt som helst!
I Lördags var jag också över till Sandra och Alex, jag blev bjuden på tacos. Mums! Sen blev det att titta på premiären av Robinson :) Lite senare åkte jag och Sandra hem till Anna för att säga hej till henne och Malin och massa andra som skulle ut och festa, fan dåligt sugen man blev :P Hehe men jag ska hålla mig tills min 20 års fest har jag bestämmt sen om det går eller inte det får visa sig! Sen vid typ elva så åkte vi hem, jag satte på mig min pyjamas och la mig i soffan och titta på film och käkade klubbor hehe Myspys!

Nej nu måste jag draaaa mig till affären Suck!

Tata

2009-11-19

Usch!

Jag fattar inte, jag gör verkligen inte det. Hur kan man bete sig på det där sättet? Jag förstår verkligen inte, jag är väl pantad eller nå. Jag vill inte tänka på det för det förtjänar inte mina tankar men ändå kan jag inte låta bli, men jag ska inte fastna i det iaf. Jag ska låta mig själv tänka på det i två dagar sen får det vara bra. Skithuve!

2009-11-13

Fredag!

I dag är det äntligen fredag,fan vad skönt. I dag ska jag och natta ned till B&S och käka med Mats och hans vän sen blir det hem till natta och dricka lite sen kanske gå tillbaka till B&S vem vet? :) Men nu ska jag göra mig i ordning så att jag blir klar någon gång!



Puss o Godnatt!

2009-11-11

Jahopp!

I dag så kom Camilla och hämtade mig vid halv 10 typ, jag hade precis gått upp så man var ju rätt seg men hon va as pigg och ville åka till ÖB på en gång. Så vid 10 kom vi i väg. När vi ändå var i arboga så passade vi på att åka hem till brorsan och hälsa på en sväng, brorsan va ju inte hemma men hans tjej var där så vi blev bjudna på kaffe och pepparkakor MUMS :D Sen åkte vi in till stan igen för camilla skulle på någon ansikts grej typ :P så medans hon satt därinne så satt jag och myste med lilla Dennis, så Underbar liten prins.



Nu tvättar jag för en gångs skull, har skjutit på det i flera veckor nu men äntligen blev det av . HURRA!HURRA!

Tata

2009-11-10

Snart Snart!

Snart så fyller jag 20! Det känns riktigt spännande faktiskt men jag tror ju inte att jag kommer att känna mig så annorlunda och så men ändå så känns det jätte specielltpå något sätt.

I dag så följde jag med min syster camilla och hennes två söta barn Fanny och Dennis till stallet för att titta på när fanny skulle rida. Åh vad avundsjuk jag blev, på senare tid så har jag upptäckt att jag faktiskt skulle vilja rida. Jag tycker att hästar är så otroligt häftiga och vackra. det känns jätte knepigt för man brukar vilja rida när man är typ 10 eller nå inte få sånna tankar när man är snart 20 men jaja. Någon gång ska jag lära mig att rida, det har jag redan bestämmt mig men om det blir om ett kort snart eller om det blir om ett långt snart det får tiden utvisa.

Nu måste jag nog gå och lägga mig, ska åka med Syster till ÖB i morgon och hon vill åka vid halv tio. SNARK! men men allt för hennes skull.. :D

tata