2009-12-30

Nytt år !!

Jaha nu är det alldeles snart nytt år igen. Fy tusan vad tiden går fort det är redan 10 år sedan det blev år 2000, fast det känns som de va nyss. Tiden bara springer i väg alltså. Lilla Liam tex blir ju snart ett helt år, och sötare och sötare för varje dag som går. Och i morgon står det party på schemat, det ska bli så skojsigt så. :) Lite synd är det att jag inte ska vara hemma eftersom min lilla prins Lucas ska vara här men men det blir fler gånger, dom ska ju sova här så jag får ju träffa honom dan efter inte för jag tror jag kommer att vara så pigg ändå men iaf. Jaja nu blir det lite tv och sen sova så morgondan kommer nån gång :)

2009-12-27

Julen å julen

Nu har julen varit är och åkt igen. Det är sjukt hur mkt man längtar och längtar efter julen men sen när den äntligen är här så är den över innan man fattar det men men det blir likadant nästa år och åren efter det med så det är bara och vänja sig. Men julen har iaf varit härlig, va hos mamma på julafton och på juldan, och sen på kvällen på juldan så vart det partaj, kul som fan va de :P hehe och snart är det party igen. Nyårsafton är ju snart här :D hihi


hihi tomte Lucas :D

Tata

2009-12-20

Fjärde advent

Tänk att det redan är fjärde advent, det var ju nyss första advent tycker jag. Julen bara kommer närmare och närmare det är bara 4 dagar kvar till Julafton. Det känns jätte skoj, jag älskar julen. Det är så mysigt då, vara med familjen och bara ha det trevligt, sen blir det ju kul party också :D Och sen kommer bästa party dagen Nyårsafton Jippi :D

Camilla och Dennis kom hit till mamma i går och hälsade på det slutade även med att dom sov här. Och jag passade på att mysa så mycket jag kunde med sötisen Dennis men det är ju mest mamma som gäller för han just nu så man får ta de lilla studerna man får :D nu har dom precis åkt hem och mamma och Leif är i köping och kommer väl hem om en stund och då ska dom köpa med pizza :)

Tata

2009-12-12

SnöSnöSnö

Nu snöar det, i karmansbo iaf. det har inte kommit så mycket men det är iaf lite granna och jag tycker det är hel mysig. Äntligen säger jag bara, jag har längtat och längtat. men nu vill jag att det ska komma mycket snö och att det ska ligga kvar så man kan åka pulka och såna roliga saker :) men dom säger att det ska komma mera veckan så det är väl bara att hoppas att dom har rätt föe en gångs skull.

Nu har jag varit på systemet och handla för första gången också, det kändes jätte knasigt typ som om jag inte fick vara där egentligen Haha. Men men man vänjer sig väl efter ett tag. Det är ju hur skönt som helst att gå in där och handla själv. :D

Tata

2009-12-04

Snart snart väldigt snart..

.. så fyller jag hela 20 år. Det är bara två dagar kvar. hihihihihi spännande spännande. Det känns faktiskt hel knasigt att den här dagen snart är här, när man har längtat efter den sen man va typ 14, 15. Men jag måste erkänna att det känns inte så jätte speciellt ändå, men det kommer väl kanske den dagen då man för första gången går in och köper något på bolaget. Haha

tata

2009-12-02

hihi

I morse/förmiddas så ringde Maria och ville komma med Lucas och hälsa på, Självklart sa jag det är alltid lika kul att träffa min bäbis (som dock snart 3 år) men ändå. Sen åkte jag och Sandra till Big inn och handlade lite nödvändigheter till min fest. Nu sitter jag hemma hos Camilla, ska sova här i dag. Vi ska titta på senaste Harry Potter Mys mys

Tata

2009-12-01

Nya skitsnygga stövlar

I dag fick jag ett par skit snygga stövlar av min syster helt nya från förra året dock men som hon aldrig har använt. Dom är vita, jag har letat efter vita stövlar hur länge som helst men inte hittat några som jag kan ha, eftersom jag har så tjocka vader så är det väldigt sällan som jag híttar stövlar som jag kan ha, men dessa har både snörning och dragkedja så jag kan ha dom och dom sitter skit snyggt. HAHA :D
Nej nu ska jag fortsätta att titta på DH.

Tata

2009-11-29

Kalas

I dag så har jag haft kalas för släkten men god smörgåstårta och massa prat. Jag fick min alldeles egna bärbara dator. Fy fan vad kul asså. Jag älskar den. Om en stund så kommer Alex och sandra också och ska äta lite smörgåstårta och titta på fotboll. Nej nu ska jag ta lite smörgåstårta till :)

Tata

2009-11-24

Städa Städa!

Den här veckan är det bara städa städa som gäller för på söndag så ska jag ha 20 års kalas för hela släkten, det ska faktiskt bli jätte skojigt. Jag ska göra smörgåstårta men eftersom vi är så många i min släkt så måste jag göra hela tre stycken hehe lite drygt men vad gör man inte. Åh jag längtar så mycket, jag vill att det ska vara i dag. Men mest av allt så längtar jag tills nästa helg för då jäklar blir det skoj! jag kan inte fatta att jag snart faktiskt är 20 hela år HAHA!



Nej nu blir det att sätta på lite musik och fortsätta städa :)

2009-11-22

Söndag!

Jahapp nu är det redan söndag och helgen har flytit förbi! I fredags så var jag hemma hos Sandra och Alex. Det blev lite mys och bus med Liman och senare så blev det ett Par Gin och tonic och Idol. Hur trevligt som helst!
I Lördags var jag också över till Sandra och Alex, jag blev bjuden på tacos. Mums! Sen blev det att titta på premiären av Robinson :) Lite senare åkte jag och Sandra hem till Anna för att säga hej till henne och Malin och massa andra som skulle ut och festa, fan dåligt sugen man blev :P Hehe men jag ska hålla mig tills min 20 års fest har jag bestämmt sen om det går eller inte det får visa sig! Sen vid typ elva så åkte vi hem, jag satte på mig min pyjamas och la mig i soffan och titta på film och käkade klubbor hehe Myspys!

Nej nu måste jag draaaa mig till affären Suck!

Tata

2009-11-19

Usch!

Jag fattar inte, jag gör verkligen inte det. Hur kan man bete sig på det där sättet? Jag förstår verkligen inte, jag är väl pantad eller nå. Jag vill inte tänka på det för det förtjänar inte mina tankar men ändå kan jag inte låta bli, men jag ska inte fastna i det iaf. Jag ska låta mig själv tänka på det i två dagar sen får det vara bra. Skithuve!

2009-11-13

Fredag!

I dag är det äntligen fredag,fan vad skönt. I dag ska jag och natta ned till B&S och käka med Mats och hans vän sen blir det hem till natta och dricka lite sen kanske gå tillbaka till B&S vem vet? :) Men nu ska jag göra mig i ordning så att jag blir klar någon gång!



Puss o Godnatt!

2009-11-11

Jahopp!

I dag så kom Camilla och hämtade mig vid halv 10 typ, jag hade precis gått upp så man var ju rätt seg men hon va as pigg och ville åka till ÖB på en gång. Så vid 10 kom vi i väg. När vi ändå var i arboga så passade vi på att åka hem till brorsan och hälsa på en sväng, brorsan va ju inte hemma men hans tjej var där så vi blev bjudna på kaffe och pepparkakor MUMS :D Sen åkte vi in till stan igen för camilla skulle på någon ansikts grej typ :P så medans hon satt därinne så satt jag och myste med lilla Dennis, så Underbar liten prins.



Nu tvättar jag för en gångs skull, har skjutit på det i flera veckor nu men äntligen blev det av . HURRA!HURRA!

Tata

2009-11-10

Snart Snart!

Snart så fyller jag 20! Det känns riktigt spännande faktiskt men jag tror ju inte att jag kommer att känna mig så annorlunda och så men ändå så känns det jätte specielltpå något sätt.

I dag så följde jag med min syster camilla och hennes två söta barn Fanny och Dennis till stallet för att titta på när fanny skulle rida. Åh vad avundsjuk jag blev, på senare tid så har jag upptäckt att jag faktiskt skulle vilja rida. Jag tycker att hästar är så otroligt häftiga och vackra. det känns jätte knepigt för man brukar vilja rida när man är typ 10 eller nå inte få sånna tankar när man är snart 20 men jaja. Någon gång ska jag lära mig att rida, det har jag redan bestämmt mig men om det blir om ett kort snart eller om det blir om ett långt snart det får tiden utvisa.

Nu måste jag nog gå och lägga mig, ska åka med Syster till ÖB i morgon och hon vill åka vid halv tio. SNARK! men men allt för hennes skull.. :D

tata

2009-09-01

Slappa och Slappa

Åh vad härligt! Nu har jag äntligen tagit mig tid att åka upp till mamma ett par dagar och det är så skönt så. Att bara vara här och slappa är så jäkla härligt, men jag saknar ändå att vara i stan för där har man alltid något att göra, någon att träffa eller någon att hälsa på. Här blir det väldigt ensamt på den fronten men det är skönt iaf. Fast i morgon så kanske Sandra, Alex och Liam kommer och hälsar på när dom är på väg hem från Alex pappa. det blir jätte skoj för det känns som om det var en evighet senh hehe :P

Men nu ska jag väl lägga mig och titta lite på tv och slappa lite mera :)

Ciao!

2009-07-30

StorStadenStockholm!

I går var jag där alltså, i storstaden. Det var jätte skönt att komma hem sen vill jag lova hehe, nej då men det var kul att åka dit men jag tycker det blir alldeles för mycket folk jag får lite små panik när alla trängs och det är kö till allt, men lite positivt måste jag ändå säga, man behöver inte vänta länge på varken buss eller tåg dom går så ofta så det är ju bra hehe.

Nej nu ska jag sova!

Godnatt

2009-07-27

Hoppsan !!

Hehe, jag är lite lustig jag, först skaffar jag en blogg sen bloggar jag typ inte. sorry!
Men till mitt försvar så har jag faktiskt inte haft en egen dator, men NU har jag äntligen fått den.
Och dator ett par ord till dig : du är efterlängtad kan jag säga , puss puss på dig!

I dag ska jag träffa sandra, det ska bli jätte skojigt. Det känns som om det var jätte länge sen jag träffa henne men det var det typ inte :P Men vi har inte kunna träffas lika ofta nu eftersom jag jobbar och grejs så det ska bli så skoj sen när jag slutar jobba och kan vara med dem mycket mera. Hihi

2009-07-01

Lite regn?

Jaha i dag så har det varit lite regn iaf, inte mycket men en liten skvätt.
Jag har tidigare tyckt att det bara skulle vara skönt om det kom lite regn men när det väl gjorde det så tror jag att jag ångrade mig, det är rätt skönt när det är så här soligt och fint, det är ju faktiskt sommar förbövlen.

Jaha och i morgon är det jobba som gäller, det är iof bara två dagar och sen är jag lite ledig igen, men det är ju så skönt att vara ledig :D

Ciao!

2009-06-30

HOT HOT!

Fy satan i gatan vad det är varmt i dag!
Termometern visade 30 grader i skuggan så för skoj skull så
la vi den i solen bara för att se hur varmt det var och på typ två
minuter så hade den stigit till 50 grader! Fy tusan asså vad VARMT!
Men inte för att klaga det är så skönt med värme : ) '
I alla fall en dag som denna när man är ledig från jobbet.

Lilla Lucas och lilla Fanny är här i dag, det är så roligt att umgås med dom,
vilka små energiknippen alltså. Mina darlings !

Ciao!