2010-01-27

SNÖSNÖSNÖ

Fy fan vad det snöar! Det är så drygt, det ska ju inte komma mer snö nu utan det ska ju bara bli mindre och mindre tills det är borta och våren är här :)

Jaha, andra veckan i skolan är snart avklarat och det känns jättebra. Det känns lite stressigt för första hem tentan ska snart vara klar eller ja snart och snart men om typ 1 och en halv vecka, och det känns som jätte lite tid men men det är bara att hugga in och görat och hoppas på det bästa.

I dag har jag vart på Olivers kalas, lilla killen är redan 7 år. De växer ju så sjuk fort :) men samtidigt så är det kul. Jaja grattis till Olle och Grattis till Bonuspappa Leif som också fyller i dag!

Tata

2010-01-06

Kallt kallt

Dåligt kallt det är, fy fasiken jag fryser fan hela tiden.
I går var jag med syster och fanny till stallet och tittade på när fanny
red, och om vi säger så här jag är i ett STORT behov av ett par vinterskor, jag trodde fan mina tår skulle ramla av så jävla kall va jag om fötterna det sved som fan när jag kom hem kan jag ju säga, så i dag blev det ut på jakt efter ett par riktigt varma och sköna skor. Så jag släpade med mig syster runt lite överallt och sen hittade jag ett par svarta kängor på Ryns efter mycket letande. De är ju inte världens snyggaste men dom är varma och det är det enda jag är ute efter just nu, snygg skorna får vänta tills våren :) nej nu ska jag ta mig och spela lite zombie spel :P

Tata